28 september 2012

Nieuwe App Builder in de praktijk getest!

.
Gek word ik van al die P12 certificaten en Apple ID's voor elke test app die je echt als .ipa op je iPad wilt zetten, wat een gedoe, maar goed: de nieuwe wijze van een Single App maken via een CS Cloud abonnement via de nieuwe Folio Builder werkwijze dan vandaag toch getest. Er staat een eigen App op mijn iPad! Jee, binnenkort maar eens wat commercieels gaan maken met een echt nieuw pictogram;-)
2 opmerkingen:

Dany Daelemans zei

Dag Frans,

Heb ook de nieuwe functionaliteiten getest. Wanneer ik echter naar de App Builder ga en mijn icons en splash screen heb ingegeven, geraak ik niet meer verder. Er komen rode kadertjes rond de velden met het pad naar de icoontjes en splash screens maar wanneer ik op 'next' klik, gebeurt er verder niets. Ik heb al nieuwe icoontjes aangemaakt png-8, rgb, ... maar niets helpt. Heb jij eventueel een idee waar ik nog kan naar kijken?

F vd Geest DTP & Graphic Design zei

Dan zijn toch de png niet goed, bijvoorbeeld formaat, kleur oid. Deze versie gebruikt ook alleen pictogrammen voor de Mac, sleep dus geen Android-png plaatjes erbij, zie ook dit voor sjablonen:
http://fvdgeest-dtp.blogspot.nl/2012/07/template-voor-app-pictogrammen-dps.html
Ik gebruik dit en werkt goed, maar laat dus de voor Android gegenereerde plaatjes weg!