29 mei 2013

Almost here...!

.NIEUW: Handboek InDesign CC
Alles over de laatste InDesign versie CC!
Alles over publiceren op de iPad (Adobe DPS)!
Info over EPUB en Creative Cloud
Geheel herziene uitgave, ePDF

Handboek InDesign CC
Frans van der Geest
ePDF, 568 pagina's, kleur
Pearson Education
29,95
ISBN/EAN: 978-90-430-3006-9
NUR: 991

Werkt perfect op tablets/iPad!
Inhoudsopgave, kruisverwijzingen, index, webadressen: alles werkt als hyperlink! (Dit werkt ook op de meeste eReaders zoals Sony, uiteraard dan niet in kleur.)

Aangezien InDesign versie CC dicht tegen versie CS6 aanligt, is - als je de gebruikersinterface op licht grijs zet in CC - mijn boek Handboek InDesign CS6 nog perfect bruikbaar!

Uiteraard is er wel veel gebeurd op het gebied van DPS en iPad, en elke nieuwe versie van InDesign is aanleiding voor mij om mijn boek te voorzien van nieuwe voorbeelden, uitbreidingen enzovoort.

Omdat het CS6 boek nog geen jaar oud is, brengt mijn uitgever Pearson de geheel herziene uitgave van mijn Handboek InDesign CC eerst uit als ePDF.
Het is de bedoeling dat over een half jaar of zo een gedrukte versie weer verschijnt.

Het eBook (ePDF) Handboek InDesign CC zal eind juni/begin juli beschikbaar komen. Het is een geheel herziene versie met veel wijzigingen op het gebied van interactieve PDF (nieuwe voorbeelden, formulieren-deel flink uitgebreid, alles over de nieuwe DPS versie, alles over de Creative Cloud en - op veler verzoek - het InCopy deel is terug omdat InCopy deel uit gaat maken van de Creative Cloud).So stay tuned!5 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit is al jaren veruit het beste handboek dat ik ooit voor InDesign gezien heb. Ik beveel het dan ook steeds aan al mijn cursisten van harte aan.

F vd Geest DTP & Graphic Design zei

Dank Marc!

Unknown zei

is het nu al beschikbaar?
Na de 2 vorige versies heb ik natuurlijk wel interesse.

Luc

F vd Geest DTP & Graphic Design zei

Luc, op 17 juni (de lancering van CC) gaat de PDF naar mijn uitgever. Dan duurt het nog ongeveer drie weken denk ik voordat de titel oevral is te downloaden.

Unknown zei

Ok, prachtig. Kijk er al naar uit